logo NST Audio

NST Audio is een nieuwe naam binnen de branche, maar het team dat hierachter zit heeft al meerdere decennia ervaring.

NST Audio produceert processors/luidspreker management systemen van zeer hoge kwaliteit met mooie features en een ondersteunend software pakket dat waanzinnig gebruiksvriendelijk is.

Momenteel kent NST Audio twee types processors, de D48 en de ID48. De D48 is een volwaardige touring processor met de beste specificaties waaronder dynamische EQ op alle in- en uitgangen! De ID48 is de installatie versie van de D48, alleen aan te sturen doormiddel van de software.

D48 Matrix Signal Processor

NST Adio D48
NST D48 achterkant

De D48 is een volledig vrij te routen processor met 4 ingangen en 8 uitgangen. Deze zijn zelfs per paar van 2 op analoog of AES/EBU in te stellen.

De gebruikelijke parameters zoals, gain, delay, polariteit, EQ (parametrisch), cross-over en limiter zijn vanzelfsprekend per uitgang in te stellen. Daarnaast beschikt deze processor over de mogelijkheid van dynamische EQ op zowel de in- als op de uitgangen!

Software

NST Software D48 Mixer display

De geheel nieuw ontwikkelde software van NST Audio heeft grote voordelen tegenover vele andere pakketten. Het werkt intuïtief, waarbij het gebruikersgemak voorop staat. Het verbinden en routen van meerdere processors is erg eenvoudig.