More AV is distributeur van diverse kwaliteitsmerken binnen de audiovisuele branche.

De merken die wij in de Benelux vertegenwoordigen zijn Funktion One (speakersystemen), Full Fat Audio (versterkers), NST Audio (processors), Van Damme (kabel), Isonoe (anti-rumble oplossingen) en B&W International (hardplastic cases).

Het Engelse merk Funktion One produceert hoogstaande professionele luidsprekers. Het bereiken van de hoogst mogelijke audiokwaliteit is de belangrijkste drive achter het merk.

Full Fat Audio is een Engels merk waarvan More AV ook de exclusieve importeur is voor Nederland, België en Luxemburg. Full Fat Audio produceert lichtgewicht touring en installatie versterkers van topkwaliteit, zowel met als zonder ingebouwde DSP.

Ook van NST Audio is More AV de exclusieve importeur voor de Benelux. NST Audio produceert hoogwaardige DSP’s met een hoge gebruiksvriendelijkheid. Er zijn diverse modellen beschikbaar voor zowel installatie als touring. Ze maken gebruik van analoge, AES en Dante in- en uitgangen.

Voor kabels hebben we het hoogwaardige Engelse merk Van Damme in ons assortiment. Van Damme biedt een breed scala aan kabels voor verschillende toepassingen.

Isonoe biedt diverse zeer doordachte en eenvoudige anti-rumble oplossingen voor draaitafels en cd-spelers. Daarnaast maken zij custom-made apparatuur voor DJ’s en artiesten.

De lichtgewicht hardplastic cases van het Duitse merk B&W International zijn ideaal voor het vervoer van materialen en voor technici. Het merk heeft diverse maten cases, trolleys en gereedschapskoffers. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van cd-spelers, beamers en microfoons.

Kijk bij de merken voor meer informatie en producten of neem rechtstreeks contact met ons op via info@more-av.nl of 070-8209948