More AV is distributeur van diverse kwaliteitsmerken binnen de audiovisuele branche.

De merken die wij in Nederland vertegenwoordigen zijn Funktion One (speakersystemen), Full Fat Audio (versterkers), NST Audio (processors), Isonoe (anti-rumble oplossingen) en B&W International (hardplastic cases).

Het Engelse merk Funktion One produceert hoogstaande professionele luidsprekers. Het bereiken van de hoogst mogelijke audiokwaliteit is de belangrijkste drive achter het merk.

Ook Full Fat Audio is een Engels merk waarvan More AV de exclusieve importeur is voor Nederland. Full Fat Audio produceert lichtgewicht touring en installatie versterkers van topkwaliteit, zowel met als zonder ingebouwde DSP.

Nieuw op de audiovisuele markt zijn de processors van NST Audio, maar achter het merk zitten enkele zeer gerespecteerde heren die al decennia lang in de pro-audio werkzaam zijn. Ook van NST Audio is More AV de exclusieve importeur voor Nederland.  Met de D48 processor debuteerden ze op de Prolight + Soundbeurs in Frankfurt in 2015.

Isonoe biedt diverse zeer doordachte en eenvoudige anti-rumble oplossingen voor draaitafels en cd-spelers. Daarnaast maken zij custom-made apparatuur voor DJ’s en artiesten.

De lichtgewicht hardplastic cases van het Duitse merk B&W International zijn ideaal voor het vervoer van materialen en voor technici. Het merk heeft diverse maten cases, trolleys en gereedschapskoffers. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van cd-spelers, beamers en microfoons.

Kijk bij de merken voor meer informatie en producten of neem rechtstreeks contact met ons op via info@more-av.nl of 070-8209948