Van Damme Cable logo

Het Engelse merk Van Damme fabriceert al 35 jaar kabel van zeer hoge kwaliteit voor verschillende markten. Allereerst is het in de pro AV en verhuurmarkt bekend van hun touring grade speakerkabels, de hybride en CAT kabels voor infrastructuur voor digitale audio systemen, combikabels voor lichtarmaturen, diverse signaalkabels en fiber. Recentelijk is er een 24x4mm2 speakerkabel toegevoegd aan het assortiment die geschikt is voor de grootste line-array systemen. De kabels worden ook veel gebruikt in de maritieme sector en in publieks- en overheidsgebouwen. Voor dit type installaties waar er zware eisen zijn voor bekabeling is er een speciale reeks LSZH (Low Smoke Zero Halogen) kabels die daarvoor uitermate geschikt is.

Van Damme heeft een overzichtelijk pakket kabels voor de audiovisuele branche, of het nu gaat om XLR, signaal- of multikabels, 110 ohm DMX kabel, CAT6A kabels met PUR buitenmantel of 12Ghz SDI kabels voor digitale video, voor alle toepassingen is er een geschikte kabel beschikbaar. Met ook nog een flink assortiment geassembleerde kabels en de mogelijkheid om op verzoek eenvoudig en snel custom kabel te produceren biedt dit merk echt een totaaloplossing.

We verkopen alleen per 100 meter. Meer informatie over alle kabels is te vinden op de site van Van Damme: www.van-damme.com

Van Damme Black Series Multicore Speakerkabel
Speakerkabel - install/touring
Van Damme Mic Tour Kabel
Signaalkabel
Datakabel
Datakabel
Hybride Kabel
Hybride kabel
DMX Kabel
DMX kabel
Halogeenvrije Kabel
Halogeenvrije kabel
HiFi + Studio Kabel
HiFi + Studio kabel