Logo Funktion One

Het Engelse speakermerk Funktion One kenmerkt zich door de ongekend zuivere klank, welke is te danken aan de lage vervormingskarakteristiek van het materiaal. Hierdoor blijven de systemen ook op erg hoog volume aangenaam klinken. Daarnaast wordt de afgespeelde of live geproduceerde muziek op zeer gedetailleerde en zuivere wijze weergegeven.

We hebben de diverse speakers verdeeld in verschillende categorieen. Deze groepen zijn echter niet vastomlijnd en door verschillende combinaties kunnen de speakers voor vele diverse doeleinden gebruikt worden. Heb je hulp nodig met vinden wat jij nodig hebt? Neem dan contact met ons op via mail: info@more-av.nl

Funktion-One: How We Listen

Producten Klein

Toppen en subs geschikt voor kleinere gelegenheden zoals in huis, bars, restaurants en kleine clubs.

Funktion One

Producten Middel

Systemen een slag groter voor kleine tot middelgrote clubs. Deze productrange is ook uitermate geschikt voor kleinere evenementen.

Funktion One

Producten Groot

Voor de grotere in- en outdoor evenementen en club-installaties vind je hier de grote systemen van Funktion One.

Funktion One

Monitors

Voor  muzikanten binnen de live-muziek of DJ’s zijn monitors van essentieel belang. Ook deze komen in diverse maten.

Funktion One

Producten Spraak

Speciaal voor het uitversterken van spraak op hoog niveau voor o.a. congrescentra, stadions en overige omroep-toepassingen.

Funktion One

Electronica

Funktion-One heeft ook een serie versterkers, processors en mixers in het assortiment. Hiermee kunnen complete systemen geleverd worden.

Funktion One